luni, 5 decembrie 2011

A SOSIT MOȘ NICOLAE LA L.M.P.!

Sfântul Nicolae a devenind cunoscut pentru credința, zelul și dragostea pentru semeni,  în special pentru copii. Nicolae provenea dintr-o familie înstărită, iar la moartea ambilor părinți (era încă copil) a moștenit întreaga avere, pe care s-a hotărât să o folosească în scopuri umanitare.
Sfântul Nicolae este prietenul şi protectorul comercianţilor, marinarilor, călătorilor, fetelor nemăritate, mireselor şi, în special, al copiilor mici şi al şcolarilor.


Ne-am sfătuit cu toții, noi cei din Liga Militarilor Profesioniști, hotărând să-l căutăm pe Moș Nicolae și să-l aducem cu noi la Craiova.
Așa a aflat Moș Nicolae că la Batalionul 26 ,,Neagoe Basarab” Craiova patru copii cuminți îl așteaptă. Așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a grăbit să ajungă, pentru a umple ghetele copiilor cuminți ai camaradelor noastre Andreea Antonie și Lavinia Costea: Carina, Cristina, Eduard-Andrei și Mihai-Alexandru.
Pentru-că au fost cuminți, ,,Moș Nicolae” Marian Nicola (Agenția MAPAMOND Craiova) a răspuns mesajului adresat de L.M.P., fiind alături de noi. Împreună cu Moșul nostru, am adus frumoase daruri acestor minunați copii.
Pentru-ca Moșul să fie primit cum se cuvine, l-am avut complice pe colonelul Dan Ionescu, comandantul Batalionului 26 ,,Neagoe Basarab” Craiova, un om cu suflet mare, care s-a dovedit o bună gazdă pentru oaspeții primiți cu drag în casa ,,Scorpionilor Roșii”.
Suntem cu toții bucuroși că am reușit să aducem zâmbetul pe chipul copiilor L.M.P.!
Andreea Antonie și Lavinia Costea au fost emoționate de întâlnirea cu Moș Nicolae, organizată chiar în biroul colonelului Dan Ionescu. Cuvinte frumoase, spuse din suflet, ne-au bucurat și ne-au făcut să ne simțim ca o mare familie. Pentru toate aceste clipe speciale, aducem mulțumiri tuturor!

Transmitem un călduros ,,LA MULȚI ANI!” tuturor celor ce își anivearsează ziua de nume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu