marți, 27 decembrie 2011

VREMEA LICHELELOR!

În aceste zile, când majoritatea oamenilor își văd liniștiți de treburi, lichelele nu au liniște! Lucrează cu o energie demnă de cauze nobile, pentru a-și pune la punct planurile lor de înșelare a oamenilor cinstiți.
Lichelele pot fi ușor identificate: nu au calitate umană, pozează mereu în ceea ce niciodată nu vor putea fi, își maschează neputința și lipsa de profesionalism cu fraze pompoase, golite de conținut.
Cele mai periculoase sunt lichelele care își doresc să parvină în structuri cu care nu au nimic în comun, îmaginându-și, în mintea lor bolnavă de mărire, că totul li se cuvine, pur și simplu. Fac asta cu dezinvoltură, fără să își dea seama că valoarea lor reală este egală cu zero. Își imaginează că relativa recunoaștere publică li se datorează, neînțelegând că situațiile în care conjunctural au ajuns nu sunt determinate de ei, nu le aparțin.
Pe fond, lichelele se zbat ca peștii pe uscat. Tăvălugul adevărului și istoriei îi va strivi nemilos, în propria lor imoralitate.
De aceea, vă sfătuiesc din tot sufletul să mergeți cu încredere înainte, căci lichelele au rămas, de mult, în urma voastră!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu