joi, 9 februarie 2012

UNII POPI VOR LA BUTOANE!

Urmând exemplul experimentatului popă din fotografie (postată pe blog-ul  ,,normal-a-normal”), mulţi aspiranţi purtători de sutană se visează la butoane. Nu se mulţumesc doar să viseze, ci acţionează în stilul caracteristic, investind energie şi resurse în infantila lor preocupare. Fără să ştie că, în general, soft-ul este programat pentru a lua bani, aspiranţii insistă, cu speranţa că după multe quinte sparte vor prinde un careu de aşi. Slavă Domnului, timp şi bani există!
Ca să revin, aspiranţii purtători de sutană vor la butoane! O dorinţă ca oricare alta, dacă nu ar fi vorba despre nişte personaje care au uitat de misiunea apostolică pe care şi-au asumat-o când au îmbrăcat sutana, au uitat de obligaţia lor de a fi exemple sociale şi morale, aruncând în derizoriu tot ce au clădit cu devotament şi credinţă preoţi deveniţi simboluri ale Bisericii Ortodoxe Române. Vorba aceea: să nu faci ce face popa!
Pentru cei ce insistă în dorinţa de a sta la butoane, le amintesc că soft-ul este cel care controlează jocul şi le dau un sfat prietenesc: dacă vreţi să câştigaţi, apucaţi-vă să produceţi soft-uri! Nu uitaţi că într-o zi veţi fi chemaţi să daţi socoteală în faţa Şefului Suprem, iar acolo nu mai merge cu vrăjeală şi bani! Restul ţine de conştiinţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu