sâmbătă, 22 septembrie 2012

Pentru cine lucrează URSUL?



Personaj central al buletinelor de știri din utimele zile, URSUL ne abate atenția, cu mult talent, de la probleme grave. La cum a acționat, nelăsându-se înpuns de un imbecil, căruia i-a demonstrat cum sfârșești când ai cap numai pentru a nu te ploua în gât, URSUL nu este de capul lui! După ispravă, URSUL își bate joc de autoritați. O gramadă mare de slujbași ai statului aleargă năuci după el, fără ca măcar să aibă idee pe unde își plimbă fizicul.
Glumă, glumă, dar ce fel de țară e asta, în care unul, doi sau trei urși sunt o problemă națională? O problemă așa de mare, încât autoritățile nu sunt în stare să facă față unor situații punctuale.
URSUL diversionist își vede de misiunea lui! Eu cred că e cazul să-l verificăm la dosar, să vedem ce a făcut în ultimii 10 ani, pentru cine lucrează, ce interese are...
Să facem niște investigații, niște studii, să alocăm fonduri speciale pentru asta...doar vine campania electorală! Să ne grăbim, căci URSUL, pervers cum este, ne lasă cu situația încurcată și intră în hibernare! Ce ne facem, atunci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu