luni, 3 decembrie 2012

- Unde petreci apocalipsa? - În Bulgaria, că e mai ieftin!


Nu v-aţi săturat de toţi săltocii, care anunţă trimfal sfârşitul lumii? Peste toate problemele noastre, peste alegeri, taxe, arestări, dezvăluiri...mai trebuie să suportăm şi prostia asta! Pentru cei care sunt tentaţi să creadă asta, am o întrebare: dacă tot se termină lumulica asta, de ce se mai bat politicienii pentru funcţii?
De peste 20 de ani, de când românii au intrat în „lumea liberă”, aflăm de tot felul de dezastre, care mai de care! Peste delirul internaţional, tot felul de “profeţi” autohtoni s-au alăturat delirului mediatic. Vă mai amintiţi de cutremuratul ăla care ne tot povestea de marele cutremur, ăla care ne va distruge ţărişoara? Singurul cutremur major a fost în capul lui. Atât de mare, încât a căzut răpus de propria prostie. Dar de “ marele” Ion Ţugui, cel care ne tot ameninţa cu cei „Şapte ani apocaliptici”? Cum prostia costă, mulţi naivi au contribuit la bugetul “iniţiatului”, cumpărând marea lucrare!
Dragii mei, cred că este cazul să ne comportăm ca oameni inteligenţi, trecuţi prin şcoală şi viaţă. Haideţi să ne vedem de vieţile noastre, să trăim cât mai frumos cu putinţă, aruncând la gunoi toţi săltocii manipulatori, care nu obosesc să ne otrăvească mintea şi sufletul.
Cât despre apocalipticul sfârşit, să fie la ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu