luni, 22 aprilie 2013

ZIUA FORȚELOR TERESTRE!



An de an, în ziua de 23 aprilie sărbătorim Forțele Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul mare Mucenic Gheorghe - Purtătorul de Biruință.
Însumând istoriile armelor și specialităților ce o compun, armata de uscat este cea mai numeroasă și importantă componentă a Armatei Române. Cu o dimensiune istorică izvorâtă din timpuri imemoriabile, Forțele Terestre se află astăzi în prima linie a operațiilor militare internaționale în care România este partener. Cu jertfă de sânge, cu eroism, militarii Forțelor Terestre continuă să scrie istorie. O istorie în care ocupă un loc de cinste.
Forțele Terestre ale Armatei României sunt, mai mult decât oricând în istorie, un organism militar modern, flexibil, suplu și dinamic, apt de o ripostă eficace la orice agresiune militară la adresa securității României. Forțele Terestre au demonstrat și continua să demonstreze că au capacitatea deplină de a-și îndeplini cu profesionalism misiunile ce le revin din obligațiile internaționale asumate de către România.
La zi de sărbătoare, Liga Militarilor Profesioniști urează tuturor militarilor Forțelor Terestre un sincer LA MULȚI ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu