joi, 27 februarie 2014

DUMNEZEU ARE UN PLAN!



Dumnezeu a fost bun cu Sfinția Sa Pr. Antoniu Zamfir! L-a înzestrat cu atâtea calități, cum la puțini muritori mai vedem. Atât de priceput este Pr. Antoniu Zamfir, încât se poate ocupa cu profesionalism și talent de mai multe domenii: este preot slujitor ( onorific!) la parohia tatălui său, un distins preot craiovean; este cadru universitar în cadrul Departamentului Arte al Facultății de Litere Craiova; este manager al Operei Române Craiova; se ocupă de coordonarea unui cor bărbătesc bisericesc; este...tot ceea ce își dorește!
Cum a socotit Dumnezeu toate acestea habar nu am, dar sigur are un plan mare cu Sfinția Sa.  Altfel, nu-mi imaginez cum are timp fizic Pr. Antoniu Zamfir să se ocupe de toate. Dacă vă gândiți să fiți cârcotași, vă rog să cugetați la cât se sacrifică Sfinția Sa ca să facă față la toate încercările, să-și îndeplinească misiunea. Căci, greu ne-ar fi viitorul cultural și educațional fără sacrificiul său.
În seri târzii, retras în liniștea biroului managerial, Sfinția Sa cugetă adânc și cu modestie la greaua sa misiune, în timp ce vălătucii de fum de țigară afumă discret icoana cea mare, atârnată pe perete, deasupra capului cucernicului nostru preot. Dumnezeu să-i ajute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu