vineri, 28 martie 2014

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MASONI: VĂ ROG SĂ FIȚI ATENȚI LA FRATELE ANTONIU ZAMFIR!



Pentru a  nu lăsa loc de interpretări, voi spune de la început că nu am nimic împotriva Masoneriei și a masonilor. Cunosc mulți masoni, oameni de caracter, cu o conduită impecabilă. Numai că...
Faptul că Antoniu Zamfir este mason, nu este o problemă pentru mine. Problema este alta: deși Masoneria este o structură discretă ( nu secretă!), fratele Antoniu Zamfir nu se sfiește să-și etaleze calitatea de mason, atunci când semnează ca manager al Operei Române Craiova. Poate că nici asta nu ar fi o problemă, numai că, profitând de schimbarea de denumire a instituției, fratele Antoniu Zamfir a introdus simbolistica masonică în sigiliile ( ștampilele ) unei instituții publice! Aici, avem o problemă, noi toți! Nefiind o instituție masonică, ci una publică, finanțată din bugetul local, s-ar putea ca mulți să fie tentați să arunce în responsabilitatea Masoneriei orice faptă a fratelui Antoniu Zamfir, săvârșită în calitatea sa de manager de instituție.
Eu nu cred că masonii se bucură de modul în care fratele Antoniu Zamfir pune reflectoarele pe Masonerie! Cunosc mulți masoni, manageri de instituții, care nu au impus simbolistica masonică pe sigiliile instituțiilor pe care le conduc! Există riscul major ca oamenii, neștiind exact ce este masoneria, având și un sentiment de teamă, să ajungă la reacția inversă: să înjure Masoneria pentru tot ce face Antoniu Zamfir! La cota zvonului public, lucrurile se amplifică...nu insist în explicații!
De aceea, vă rog să analizați cu atenție ceea ce am comunicat! Fiți atenți la fratele Antoniu Zamfir! Așa cum încalcă dogmele religioase, fiind singurul preot ortodox pe care l-am văzut fumând în spații publice, tot așa poate să încalce și dogmele masonice...Cine știe? Nu pot să spun că ați greșit, dar cred că v-ați pripit când l-ați primit în mijlocul vostru pe tânărul Antoniu Zamfir! Dacă nu sunteți atenți, pot să pariez că veți avea mari surprize!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu